İçeriğe geç

Tlc Nin Açılımı Nedir

TLC hangi firmaya ait?

TLC, 6 Kasım 2015’te Discovery Communications tarafından Türkiye’de yayına başlayan ve CNBC-e kanalı Warner Bros.’un yerini alan, kurgu, yaşam tarzı ve reality şovları yayınlayan bir eğlence kanalıdır. Discovery’nin Türkiye’deki ilk şifresiz kanalıdır.

Dmax ve TLC kimin?

Kanal, Warner Bros. Discovery’nin TLC’den sonra Türkiye’deki ikinci şifresiz kanalıdır. DMAX (Türkiye) logosu.

TLC ne demek İngilizce?

TLC (şefkatli sevgi dolu bakım) i.

TLC programları nelerdir?

Bugün yayınlanan dizilerSev ya da Sat.Tree House MastersAkdeniz RüyasıPlaj Evleri.Emlak AvcılarıHayatımın FırsatıHayallerimdeki Ev.Küçük Lüks.Daha fazla makale…

TCL israil malı mı?

TCL Technology (Basitleştirilmiş Çince: TCL科技; Çince: TCL科技), merkezi Çin’in Guangdong Eyaletindeki Huizhou’da bulunan çok uluslu bir elektronik şirketidir.

TLC hangi ülkenin malı?

TLC (eski adıyla The Learning Channel), Discovery Communications’a ait bir Amerikan kablo ve uydu televizyon kanalıdır.

DMAX hangi ülkenin markası?

DMAX, Discovery Communications’ın orijinal Alman yayıncısı XXP’den yaratımıdır. DMAX, Discovery Communications’ın orijinal Alman yayıncısı XXP’den yaratımıdır.

TLC nereli?

TLC, üç kişiden oluşan Amerikalı bir R&B grubudur.

Discovery hangi ülkenin?

Discovery Channel, 17 Haziran 1985’te John Hendricks tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan bir belgesel televizyon kanalıdır. Yayınları genellikle popüler bilim, teknoloji ve tarihe odaklanmıştır. “Dünya harika.”

CT ingilizcede ne demek?

BT (bilgisayarlı tomografi) i. Çok dedektörlü sıralı BT pulmoner anjiyografi i.

TTC ingilizce ne demek?

Fransızca kısaltması TTC, toutes tax includes (‘tüm vergiler dahil’) anlamına gelir ve bir ürün veya hizmet için gerçekte ödediğiniz toplam tutarı söyler. Çoğu fiyat TTC olarak gösterilir, ancak hepsi değil, bu nedenle fişinizdeki küçük yazılara dikkat etmeniz en iyisidir.12/23/2018Fransızca kısaltması TTC, toutes tax includes (‘tüm vergiler dahil’) anlamına gelir ve bir ürün veya hizmet için gerçekte ödediğiniz toplam tutarı söyler. Çoğu fiyat TTC olarak gösterilir, ancak hepsi değil, bu nedenle fişinizdeki küçük yazılara dikkat etmeniz en iyisidir.

Let’s neyin kısaltması?

İngilizcede bir önerme cümlesi olarak en sık duyduğumuz cümle “Let’s”tir. Aslında, “Last us” kelimesi “let us” anlamına gelir, ancak Türkçe anlamı “Hadi”dir.

100 günde Rüya Ev Sunucuları Evli mi?

Christina, Mart 2021’de emlak uzmanı arkadaşı Joshua Hall ile çıkmaya başladı. Christina, Eylül ayında Joshua ile nişanlandıklarını duyurdu. Ekim 2021’de Tarek ve Heather evlendi.

TLC nasıl izlenir?

NASIL İZLENİR? UYDU ADI: TÜRKSAT 4A ALIM FREKANSI: 12.015 MHz POLARIZASYON: YATAY (H) SEMBOL HIZI: 27.

TLC ne zaman yayına başladı?

TLC’nin unutulmaz içeriklerini birlikte hatırlayalım. 5 Kasım 2015’te yayın hayatına başlayan TLC, Türk izleyicilerini dünyanın dört bir yanından gerçek hikayelerle buluşturuyor.

TCL Türkiye’de kim üretiyor?

Dünya devi TCL, yerli üretim akıllı TV yelpazesini satışa sunduğu yeni modellerle genişletti. Dünyanın ikinci büyük TV üreticisi TCL, Bilkom güvencesiyle Türkiye’de ürettiği yeni akıllı TV modellerini piyasaya sürdü.

TCL iyi bir marka mı?

TCL, yüksek kaliteli TV’ler üreten güvenilir bir markadır. Şık bir tasarıma sahiptir ve kullanımı kolaydır.

TLC TV servisi kim?

KVK Teknik Servisi, 8 ayrı servis noktasında orijinal TCL ürünleri için yetkili TCL servis sağlayıcısı olarak hizmet vermektedir.

TLC hangi grup?

TLC, üç kişilik bir Amerikan R&B grubudur. Grup üyeleri şunlardır: Tionne Watkins (“T-Boz”), Lisa Lopes (“Lefteye”) ve Rozonda Thomas (“Chilli”).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Mutlu Son Masaj Yapan Escort